18 Ağustos 2015 Salı

BMW M6 Cabrio

GÜZEL OLAN GÜÇLÜDÜR.

BMW M6 Cabrio.


Herkesin hayalidir Cabrio bir arabaya binmek hele hele BMW ise.. Gelin sizlerle birlikte BMW M6 Cabrio'yu inceleyelim..

Bu otomobilde BMW M GmbH'ye özgü tartışmasız nitelikler, nefesleri kesen performans ve etkili bir cabrio modelinin kusursuz bileşimini oluşturmak üzere bir araya getirilmiştir. Yumuşak tavan yalnızca 19 saniye içinde açılarak BMW Individual koleksiyonuna ait en ayrıcalıklı malzemeleri içeren kokpiti gözler önüne seriyor.

560 bg M TwinPower Turbo 8 silindirli motor, güçlü bir sese sahiptir ve 4,3 saniyede hareketsiz halden 100 km/sa hıza ulaşabilir. BMW M6 Cabrio gücünü yola son derece hassas şekilde aktarabilmek için Aktif M Diferansiyel, hıza bağlı M Servotronic direksiyon ve maksimum kıvraklık için Drivelogic özellikli M çift debriyajlı şanzıman ile donatılmıştır. Opsiyonel M karbon seramik frenler sayesinde BMW M6 Cabrio neredeyse anında hareketsiz hale gelir. İşte tam bu an cabrio otomobilin güçlü, sağlam çizgilere sahip dış tasarımın tadını çıkartmanın zamanıdır.

BMW Individual ile donatılmış yeni BMW M6 Cabrio'nun özel dış ve iç tasarımına ait ilk izlenimler ;


BMW M6 Cabrio için yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu:
lt/100km cinsinden yakıt tüketimi (ortalama): 10,3
gr/km cinsinden CO2 emisyonu (ortalama): 239

Yakıt tüketimi, AB 80/1268/EWG tarafından belirlenen standart sürüş normlarına göre saptanır. Bu değer; sürüş tarzı, yükleme, yol şartları, trafik yoğunluğu ve akışı, hava şartları, lastik hava basıncı gibi birçok faktörle ilişkili olan ortalama yakıt tüketimi değeriyle aynı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder